"Jangan Salahkan Kolesterol Lagi!"

"Tekanan Darah Tinggi BUKAN Disebabkan oleh Kolesterol yang Lebih! Punca Sebenarnya Adalah Pengoksidaan Kolesterol pada dinding Arteri Darah..."

Selama ini kita kerap dengar pesakit Tekanan Darah Tinggi (Hipertensi) kata bahawa doktor nasihat mereka supaya kurangkan makanan berlemak atau berkolesterol tinggi. Tetapi para doktor tidak pernah bagitahu bagaimana kolesterol itu menyebabkan tekanan darah tinggi dan bagaimana untuk "reverse" atau kembalikan keadaan kesihatan badan.

Anda akan dapat tahu keadaan sebenarnya di sini...

Berikut adalah hakikat yang sungguh menyedihkan, ramai pesakit hipertensi sudah menjadi "Beg Ubat" yang perlu telan berpuluh biji pil-pil ubat kimia yang dikatakan boleh mengawal tekanan darah tinggi. Mereka "dipaksa" untuk mengambil ubat-ubat itu buat selama-lamanya kerana sejurus selepas mereka berhenti ambil ubat itu, tekanan darah akan melampung naik lagi.

Apa yang lebih menyedihkan adalah bilangan atau 'dosage' ubat mengawal tekanan darah tinggi yang perlu diambil itu cuma akan semakin bertambah dari tahun ke setahun. Apa logiknya? Bukankah ubat-ubat tersebut sepatutnya mengembalikan kesihatan kita? Kenapa makin makan, makin teruk keadaannya?

Kisah Hidup Pesakit Tekanan Darah Tinggi Di Klinik ABC...

Pesakit Tekanan Darah Tinggi:

"Dok, kenapa bacaan tekanan darah saya masih tinggi walaupun saya jaga permakanan saya dan sudah habis makan ubat-ubat yang Dok bagi tu?"
Dok:
"Ohhh... Anda perlu faham bahawa Tekanan Darah Tinggi ini tidak boleh disembuhkan dan ia merupakan suatu penyakit yang anda terpaksa hidup bersama buat selama-lamanya. Ubat-ubat yang saya bagi tu cuma untuk mengawal keadaan anda sahaja."
Pesakit Tekanan Darah Tinggi:
"Maksud Dok adalah saya terpaksa jumpa Dok setiap bulan untuk mendapatkan ubat-ubat pengawal tu?"
Dok:
"Yah betul. Anda mesti datang ke sini untuk uji bacaan tekanan darah anda dan ambil ubat anda"
Pesakit Tekanan Darah Tinggi:
"Apa!? Maksudnya setiap bulan saya terpaksa datang untuk dapatkan ubat atau suntikan yang mahal tu sungguhpun ia terbukti tidak boleh menyembuhkan masalah tekanan darah tinggi saya?"
Dok:
"Mmm... Nampaknya ia merupakan satu-satunya pilihan yang ada pada kamu."
Pesakit Tekanan Darah Tinggi:
"... ... ..."

Akar Umbi Tekanan Darah Tinggi...

Masalah tekanan darah tinggi yang anda dapat sekarang adalah berpunca daripada makanan yang anda telah makan sejak bertahun-tahun lepas. Tekanan Darah Tinggi BUKAN satu penyakit, ia cuma merupakan satu simptom atau tanda bahawa keadaan dalaman badan anda sudah menjadi semakin tercemar dengan macam-macan bahan yang terkandung dalam makanan zaman moden ini.

Kalau tekanan darah tinggi itu merupakan satu penyakit seperti selesama atau wabak, ia patut sudah lama menjangkiti ahli keluarga anda. Hakikatnya, tekanan darah tinggi TIDAK menjangkit! Tekanan darah tinggi bukan disebabkan oleh virus atau bakteria! Jadi, apakah fungsi ubat-ubat hipertensi yang doktor bagi itu?

Berikut adalah senarai ubat-ubat yang biasanya dibagi kepada pesakit tekanan darah tinggi:

Diuretic - Ubat jenis ini merangsang buah pinggang supaya meningkatkan pembuangan air kencing. Tujuannya adalah untuk kurangkan kandungan cecair di dalam darah dan dengan itu rendahkan tekanan darah.

Vasodilator - Ubat jenis ini merangsang dinding kapilari darah supaya menjadi relaks dan lentur untuk menambah ruang saluran darah.

Alpha Blocker - Ubut jenis ini mengelakkan dinding saluran darah daripada menjadi tegang.

ACEs Inhibitor - Ubat jenis ini memberhentikan penghasilan hormon yang merangsang saluran darah menjadi tegang.

Untuk tujuan pengawalan semasa tekanan darah anda menjadi tinggi, anda memang perlu ambil ubat-ubat tersebut untuk kurangkan tekanan darah, tetapi anda tidak boleh bergantung kepada ubat-ubat tersebut buat selama-lamanya. Ini adalah kerana ubat-ubat kimia tersebut mungkin menimbulkan kesan-kesan sampingan yang jarang diberitahu. Antara kesan-kesan sampingan yang disebabkan oleh ubat-ubat hipertensi adalah:

Memori Lemah - Anda perasan tak? Sejak anda mula mengambil ubat-ubat hipertensi, daya ingatan anda semakin merosot. Anda kerap lupa dimana anda letak kunci kereta atau perkara-perkara yang baru berlaku tidak lama.

Letih dan lesu - Ramai pesakit hipertensi kerap rasa letih dan lesu, mereka rasa tiada "Ohhm...!" untuk melaksanakan kegiatan harian. Malah, terdapat juga orang rasa kekuatan batin merosot dan kerap alami sakit kepala.

Emotional - Anda sendiri mungkin tidak perasan tentang perubahan ini. Sila tanya ahli keluarga yang telah lama hidup bersama anda, adakah anda telah menjadi senang marah dan 'moody' sejak kebelakangan ini.

Jadi, lain kali sebelum anda terima sebarang ubat atau suntikan daripada doktor, anda patut tanya pada beliau, apakah kesan sampingan ubat tersebut jika diambil berterusan buat jangka masa yang panjang? Adakah bahan-bahan kimia di dalam pil-pil ubat itu akan menyebabkan kegagalan buah pinggang jika kerap digunakan? Kenapa 'dosage' ubat tersebut menjadi semakin tinggi dan kenapa tekanan darah TIDAK nampaknya berkurangan pun? Sila minta beliau bagi jawapan yang jujur dan ikhlas, ia merupakan hak asasi anda untuk ketahui kebenarannya.

Pernahkah Doktor Anda Ceritakan Ini Kepada Anda?

Peringkat - peringkat Perkembangan Tekanan Darah Tinggi...

Peringkat Pertama: Darah Yang Pekat dan Gelap

Apabila kandungan air di dalam darah hilang dengan banyak (akibat daripada ubat diuretic) kepekatan darah akan menjadi semakin meningkat dan ini akan menyebabkan sel-sel darah merah melekat bersama dan menjadi gelap dan lekit yang menghalang pengaliran darah yang lancar. Rintangan ini akan memaksa jantung untuk pam lebih kuat lagi yang menyebabkan tekanan darah menjadi semakin tinggi.


Gout Thick Blood

Peringkat Ke-2: Kerap Rasa Letih dan Mengantuk

Darah yang telah menjadi pekat dan mengalir dengan perlahan tidak boleh mengangkut oksigen dan nutrien ke seluruh badan dengan efektif. Apabila otak anda tidak terima bekalan oksigen yang mencukupi, anda akan kerap rasa letih dan mengantuk. Kualiti tidur anda turut terganggu. Tidur 8 atau 9 jam satu hari (lebih daripada cukup), tetapi masih senang rasa letih dan ngantuk, khasnya pada waktu petang.

Gout Tired Sleepy

Peringkat Ke-3: Lemah Tenaga Batin atau Mati Pucuk. Persembahan Tidak Tahan Lama

Tidak kira lelaki atau perempuan, masalah Tekanan Darah Tinggi akan mengganggu sistem hormon dan pengaliran darah badan anda dan menjejas kualiti hidup seks anda.

Gout Erectile Dysfunction

Peringkat Ke-4: Kerap Sakit Kelapa atau Migrain

Ini merupakan tanda awal bahawa kapilari-kapilari darah dalam otak sudah menjadi semakin sempit dan tekanan dalaman otak sudah menjadi semakin meningkat.

tekanan darah tinggi

Peringkat Ke-5: Penglihatan Menjadi Semakin Kabur

Kapilari yang terdapat pada mata adalah yang paling halus, apabila pengaliran darah terjejas. Sel-sel mata akan semakin merosot dan akhirnya menjadi katarak atau mungkin buta.

mata kabur

Peringkat Ke-6: Masalah Buah Pinggang, Pengerasan Saluran Darah, Fungsi Hati Merosot dan lain-lain Penyakit Sekunder.

Buah pinggang menjadi semakin lemah kerana beban yang semakin bertambah. Bukan sahaja ia perlu menanggung penyingkiran cecair (tekanan) yang banyak, ia juga perlu berkerja keras untuk menyingkirkan sisa-sima kimia yang berasal daripada ubat-ubat yang anda makan itu.

Gout Kidney Failed

Peringkat Ke-7: Peringkat Terakhir...

Strok & Serangan Sakit Jantung

Apa yang paling menakutkan mengenai Strok dan Serangan Jantung adalah ia boleh serang pada bila-bila masa tanpa sebarang tanda-tanda awal. Apabila ia menyerang, ia mungkin kali pertama, ia juga mungkin kali terakhir...

Gout Game Over

___________________________________________________________

Bagaimana Tekanan Darah Tinggi Terjadi?

Tekanan darah tinggi berpunca daripada arteri atau saluran darah yang semakin mengeras akibat daripada pembentukan plak-plak kolesterol di dalam dinding saluran darah. Untuk proses pembentukan plak kolesterol berlaku, DUA keadaan perlu wujud:

1.) Agen Pengoksidaan

2.) LDL (Low Density Lipoprotein) - Kolesterol Jahat

Pembentukan plak-plak tersebut adalah berpunca daripada proses pengoksidaan kolesterol yang meresap masuk ke dalam dinding saluran darah. Video animasi berikut menerangkan proses tersebut dan bagaimana ia boleh menyebabkan serangan sakit jantung.

Kini anda sudah dapat satu gambaran yang jelas mengenai cara pembentukan plak-plak yang menyebabkan pengerasan saluran darah dan penyempitan ruang saluran darah yang menimbulkan masalah tekanan darah tinggi. Apabila pemecahan plak berlaku, serangan sakit jantung atau strok akan terjadi.

Pengelakan daripada mengambil makanan berkolesterol tinggi mungkin boleh mengurangkan pembentukan plak baru, tetapi ia tidak boleh menghilangkan plak-plak yang telah terbentuk. Tambahan lagi, badan anda sendiri tetap akan menghasilkan kolesterol LDL walaupun anda menjadi 100% vegetarian.

JANGAN tunggu sampai saluran sudah sempit baru bertindak. Operasi pembedahan seperti Balloon dan By-Pass cuma merupakan rawatan kecemasan yang sementara. Plak-plak baru akan terbentuk dan anda tidak tahu bila serangan seterusnya akan berlaku. Bukan setiap kali pun begitu nasib baik...

Mengenalpasti Akar Umbi Masalah Dulu...

Sekarang kita sudah tahu bahawa masalah tekanan darah tinggi ini berpunca daripada DUA Faktor, iaitu:

1.) Pengoksidaan, dan

2.) Kolesterol LDL (Lemak Jahat)

Jadi, dengan fokus pada melawan kedua-dua faktor ini dalam badan, bukan sahaja anda boleh mengelakkan plak-plak baru daripada terbentuk, malah plak-plak lama yang telah terbentuk turut boleh "dilarutkan" dan akhirnya mengembalikan keadaan semulajadi saluran darah yang sihat.

Sebelum Anda Terus Membaca...

Tekanan Darah Tinggi sudah menjadi satu masalah kesihatan berleluasa yang sedang mengancam ramai orang. Hampir setiap orang mempunyai sekurang-kurangnya seorang ahli keluarga, saudara atau kawan rapat yang telah menghidap masalah tekanan darah tinggi. Kemungkinan terdapat kawan yang baru diberitahu dia telah hidap masalah tekanan darah tinggi dan dia tengah risau tentang penyakit ini. Tambahan lagi pesakit biasanya tidak suka bagitahu orang lain tentang masalah kesihatan diri sendiri.

Jadi, sila bantu kawan-kawan sebegini dengan mengkongsikan maklumat yang terdapat dalam laman web ini melalui Facebook atau Twitter! Anda mungkin dapat membantu seseorang dengan satu Klik! pada butang berikut...

Share |
 

Bagaimana Boleh Menghapuskan Pengoksidaan & Kolesterol LDL?

Jawapannya adalah...

>> Air Alkali Ionik <<

Air Alkali Ionik adalah air minuman yang telah diaktifkan dengan unsur mineral ionik yang boleh menukarkan air minuman biasa menjadi bersifat alkali dan anti-oksida yang tinggi.

Terdapat 2 cara untuk menghasilkan Air Alkali Ionik:

Cara 1: Memasang mesin pengion air di dapur yang boleh mengionkan mineral-mineral di dalam air paip dan menjadikan ia bersifat alkali dan anti-oksida. Masalah dengan cara ini adalah kos mesin pengion adalah sangat tinggi, iaitu sekitar RM 3,000 satu unit dan kos penyelenggaraan (maintenance) tahunan adalah sekitar RM500. Terdapat satu lagi masalah mengenai cara ini adalah terdapat terlalu banyak syarikat-syarikat MLM di negara ini yang menjual penapis-penapis air yang mengelirukan. Setiap satu pun katakan bahawa penapis air mereka adalah terbaik dan mengutuk penapis air jenama lain adalah kurang bagus ataupun bahaya.

Cara 2: Jika dibandingkan dengan Cara 1, cara ini adalah lebih ekonomi dan praktikal. Cara ini adalah dengan menambah unsur mineral aktif ke dalam air minuman biasa anda ataupun air botol yang dibeli di pasaraya. Unsur mineral aktif ini telahpun diionikkan atau dicaskan dengan Teknologi Nano. Unsur mineral aktif tulen ini biasanya diisikan di dalam kapsul untuk menyenangkan ukuran dan kosnya adalah jauh lebih rendah berbanding dengan mesin pengion air.

Memperkenalkan...

Mineral Aktif CAS Alkalainaas

CAS Alkalainaas

  • CAS Alkalainaas merupakan ekstrak mineral semulajadi daripada  unsur-unsur semula jadi dari laut iaitu Cengkerang Tiram, dan Mutiarayang telah diproses dengan Bio-Teknologi Nano. Kaedah ekstrak tersebut telah dipatenkan (patent) oleh pencipta Jepun.
  • Ia dikategorikan sebagai Supplement Kesihatan dan bukannya ubat.
  • Terdapat 60 kapsul di dalam setiap kotak CAS Alkalainaas. Harga tetap pasaran untuk satu kotak adalah RM180.
  • Setiap Kapsul (380mg) CAS Alkalainaas boleh mengaktifkan 3 ~ 5 Liter air minuman biasa menjadi air bercas electron tinggi (antioksida), beralkali tinggi, dan kelompok molekul besaiz halus.
  • Demi kesihatan badan yang optimum, anda dinasihat supaya minum 2.5 Liter Air Aktif Alkalainaas setiap hari untuk meneutralkan toksik berasid dalam badan.
  • Anda akan rasa kagum dengan keajaiban Air Aktif Alkalainaas dalam memulihkan keadaan badan anda daripada yang Berasid kepada yang Beralkali.

Keajaiban Air CAS Alkalainaas

Air Alkalainaas yang telah diaktifkan mempunyai sifat-sifat aktif yang sungguh bermanfaat kepada kesihatan dan juga kegunaan harian, ia boleh ditunjukkan melalui uji kaji berikut:

Sifat Pelarutan Yang Sangat Tinggi

Cara: Masukkan sedikit daun teh Jasmin kering ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa.

Keputusan: Dapat dilihat dengan jelas gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dapat melarutkan unsur teh dengan cepat. Ini menunjukkan Air Alkalainaas adalah mudah diserap dan juga mudah disingkirkan oleh badan. Ia boleh mempercepatkan proses penyerapan nutrien dan penyingkiran toksik beracun.

Mengekal Kesegaran Sayur-Sayuran

Sayur

Cara: Masukkan dua campak sayur masing-masing ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa dan dibiarkan untuk beberapa jam di bilik dengan suhu biasa.

Keputusan: Sayur yang direndam di dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas adalah lebih segar dan penuh. Rasa sayur yang telah direndam dalam Air Alkalainaas adalah lebih sedap dan manis. Terdapat rasa 'crunchy' apabila digigit.

Penyingkiran Toksik Kimia Dalam Daging

Buang Toksik

Cara: Masukkan potongan daging masing-masing ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa dan dibiarkan untuk beberapa jam di bilik dengan suhu biasa.

Keputusan: Gelas Air Alkalainaas yang mengandungi daging adalah nampak lebih keruh dan kotor. Ini adalah kerana unsur alkali CAS Alkalainaas boleh meneutralkan toksik (suntikan hormon kimia, ubat pemangkin pertumbuhan) yang terdapat di dalam sel-sel daging zaman moden.

Mengekalkan Kecantikan Bunga

Bunga

Cara: Masukkan dua campak bunga masing-masing ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa dan perhatikan perubahan dalam beberapa hari.

Keputusan: Bunga yang direndam di dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dapat mengekalkan kesegaran dan kecantikannya lebih lama. Konsep yang sama turut berlaku kepada mereka yang kerap minum Air Alkalainaas. Jika anda ingin mengekalkan keserian atau 'kekuatan' anda, sila amalkan tabiat meminum air sihat dengan kerap.

Uji Kaji Reputan Telur

Telur

Cara: Pecahkan dan masukkan dua biji telur mentah masing-masing ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa dan perhatikan perubahan dalam beberapa hari.

Keputusan: Kuning telur yang berada di dalam air biasa akan pecah dan menghasilkan bau yang busuk dalam masa 2 - 3 hari. Manakala telur yang berada di dalam Air Alkalainaas boleh tahan sehingga 7 - 10 hari sebelum mula rosak.

Sel-sel badan kita adalah seperti telur. Sel-sel badan adalah lebih mudah menjadi tua (reput) dalam keadaan yang berasid, manakala keadaan yang beralkali dan anti-oksida dapat melambatkan proses penuaan.

Sifat Anti-Karat (Anti-oksida)

Anti-Karat

Cara: Masukkan bilangan paku besi yang sama masing-masing ke dalam gelas yang mengandungi Air Alkalainaas dan satu gelas lagi yang mengandungi air biasa dan perhatikan perubahan dalam beberapa hari.

Keputusan: Paku besi yang direndamkan di dalam Air Biasa berkarat dengan lebih cepat berbanding dengan paku besi yang direndamkan dalam Air Alkalainaas.

Proses pengkaratan adalah serupa dengan proses manusia menjadi tua. Sifat Anti-oksida Air Alkalainaas boleh melambatkan proses pengoksidaan yang terdapat di dalam sel-sel badan kita.

Sifat Konduksi yang Bagus

Konduksi Elektrik

Cara: JANGAN melakukan ujikaji ini di rumah, ia hanya boleh dikendalikan di dalam makmal yang selamat.

Keputusan: Uji kaji ini menunjukkan Air Alkalainaas mempunyai kekondusian elektrik yang bagus ekoran daripada kandungan ion mineral aktif.

Organ-organ di dalam badan manusia memerlukan keseimbangan elektrostatik untuk berfungsi dalam keadaan yang optimum. Khasnya sistem saraf kita yang memerlukan impuls elektrik halus untuk penghantaran mesej. Ini menerangkan kenapa mereka yang minum air Alkalainaas rasa lebih segar dan bertenaga.

Semua Uji Kaji Di Atas Adalah 100% Benar Dan Berasaskan Fakta Sains Yang Kukuh!

Jika anda meragu-ragu tetang kesahihan uji kaji tersebut, anda boleh ulanginya di rumah sendiri dengan unsur Alkalainaas yand dibeli. Begitu juga dengan daun teh, sayur, bunga, daging dan paku yang dibeli oleh anda sendiri.

Apa yang penting adalah manfaat terhadap badan yang dibawa oleh Air Alkalainaas. Ia hanya boleh dirasai oleh diri anda sendiri.

Video Demo

Berikut adalah satu siri video demo mengenai keajaiban air Alkalainaas yang direkodkan oleh pakar air alkali ionik dari Malaysia. Saudara Hemen Ee adalah seorang para naturopathy yang telah menerbit beberapa buku yang berkaitan dengan air alkali ionik dan penyakit moden.

Hemen Books

Beliau adalah pakar dalam bidang mesin penapis air alkali dan mineral aktif alkali. Kini beliau telah berhentikan perniagaan dan menjadi penulis sepenuh masa. Saya rasa sayang jika produk yang bagus seperti mineral aktif alkali ini diberhentikan. Maka saya tawar diri untuk mengambil alih perniagaan mineral aktif alkali dan minta bantuan saudara Hemen Ee untuk buat rakaman video berikut untuk saya.

Pengenalan

 

Penyediaan Air Alkalainaas

 

Sifat Alkali atau pH Yang Tinggi

 

Sifat Anti-Oksida Yang Tinggi

 

Saiz Molekul Yang Halus

 

Kuasa Emulsi Lemak

 

Tiada Kesan Sampingan

 

Peringatan Penting:

Mineral Aktif CAS Alkalainaas adalah 100% Semulajadi

*Mineral CAS Alkalainaas adalah Pengaktif Mineral di dalam air dan ia TIDAK Boleh dianggap sebagai gantian kepada ubat-ubat yang anda sedang ambil untuk penyakit anda

Air Alkali CAS Alkalainaas

CAS Alkalainaas

Kini, Anda Boleh Perolehi Air Alkali Ionik yang terbukti berkesan dalam meneutralkan toksik berasid dalam badan anda pada harga RM0.60 per 1000ml (1 Liter)!

Murah! Bersih! Selamat! Dijamin Berkesan!

Mineral aktif CAS Alkalainaas adalah produk kesihatan yang telah memperolehi kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Setiap kotak MineralCas mempunyai Sticker Berkilau PDBCKAD yang bernombor siri seperti berikut:

PDBCKAD

Setiap kotak mempunyai nombor siri yang berlainan dan kami akan simpan rekod pelanggan yang membeli CAS Alkalainaas tersebut. Langkah ini adalah demi mengelakkan produk tiruan yang palsu dan ini adalah penting untuk menjamin keselamatan pengguna.

Pastikan anda membeli mineral aktif CAS Alkalainaas daripada wakil jualan sah Mineralcas Alkalainaas Enterprise yang disenaraikan di dalam laman web ini.

Di belakang setiap kotak CAS Alkalainaas mempunyai cetakan Nombor Kelulusan KKM iaitu MAL14085034TC bersama Batch No., Tarikh Penghasilan dan Tarikh Luput.

CAS Alkalainaas

Anda boleh mengenalpasti kesahihan produk CAS Alkalainaas melalui laman web rasmi Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan (BPFK), Kementerian Kesihatan Malaysia.

Berikut merupakan keputusan yang anda bakal lihat:

MAL10070620TC

Seperti yang dapat dilihat, ramuan utama Cas Alkalainaas adalah terdiri daripada:

1.) Concha Ostrea Gigas - Tiram (Cengkerang)

2.) Margarita Pteria Martensii - Mutiara

 

Jangan Tangguhkan Sehingga Buah Pinggang Anda Rosak! Kalau sudah sampai peringkat itu, Air Alkalainaas pun tidak boleh selamatkan anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila hubungi saya pada bila-bila masa:

Harixi
     
   
Pengasas CAS Alkalainaas : En. Muhammad Harizi bin Jasni
No. Telefon : 012 - 622 7223
Maybank Akaun : 1142 5413 4861

 

2

Segala pembelian adalah secara 'Online', anda perlu bank-in atau transfer bayaran sebanyak RM180 (kos kiriman PosLaju adalah Percuma) dan saya akan kirim produk tersebut selepas bayaran dikenalpasti. Sila rujuk langkah-langkah berikut mengenai cara pembayaran.

Bank-In Secara Tunai atau 'Online Bank Transfer'.

Sila bank-in RM180 kepada akaun Maybank: 1142 5413 4861.

Selepas pembayaran telah dibuat, sila hantar satu SMS dengan format berikut ke 012 - 622 7223.

<NAMA><NO. IC><TARIKH & MASA BANK-IN><NAMAN BANK> <ALAMAT KIRIMAN>

Biasanya, saya akan balas satu SMS selepas menerima SMS Order dan pengesahan bank-in. Jika saya tidak membalas SMS Order anda dalam masa 3 jam, sila buat panggilan terus kepada saya untuk mengenalpasti. Ini adalah kerana kadangkala terdapat kegagalan rangkaian handphone yang menganggu penerimaan SMS. Sekian, terima kasih

Pos Ekspress

1
1

"Syukur pada Allah swt. Dgn izinNya saya dipertermukan dgn salah satu drpd ciptaanNya. Sebelum ni darah saya tidak stabil bacaannya antara 160-190 atas. 95-120 bawah. Dengan izinNYA bcaan darah saya skrg antara 130/85."

- En. Ahmad, Sabah

1

 

1

"Satu hari saya dah minum produk Jinliyuan. Sakit-sakit kepala dah hilang. Terima kasih atas kepercayaan produk ini."

- En. Anuar, Terengganu

1

 

1

"Saya mengidap kanser NPC Type 1, sudah menjalani rawatan kimoterapi n radioterapi di HUSM Kubang Kerian. Selepas 2 minggu mengambil Jinliyuan, kesan daripada rawatan kanser bertambah elok, badan makan sihat dan juga senang bangkit dari tido. Tahap selera makan pun makin bertambah dan boleh menjalani kehidupan biasa. Yang palaing mengangumkan adalah susah diserang penyakit2 biasa seperti demam dan selsema."

- En. Ibrahim, Kelantan

1

 

1

"Selepas mula minum air MineralCas Jinliyuan, 'persembahan' batin saya telah bertambah kuat sampai isteri menanya sama ada saya telah mengambil Viagra atau Tongkat Ali! Kini saya rasa badan saya sudah ringan dan bertenaga."

- En. D, Miri

1

 

1

"I kena gout sejak 1992, byk ubat dah saya cuba. Tak tahu berap puluh ribu i belanja. So dgn air MineralCas, betul2 mujarab. Baik sangatlah! sesiapa nak cuba, mana tahu kot sesuai."

- Haji Md. Jusoh, Terengganu

1

 

Jujur. Ikhlas. Demi Kesihatan Bersama.

kepuasn

 

Sekiranya dalam tempoh 3 bulan anda tidak puas hati dengan keberkesanan Air yang diaktifkan oleh CAS Alkalainaas, sila hubungi kami dan kami sudi pulangkan bayaran yang telah anda buat dengan SEPENUHnya. Jadi, kami telah tanggung segala risiko dari segi kewangan.

Walaupun kami mempunyai banyak testimoni-testimoni positif daripada pelanggan setia yang telah cuba CAS Alkalainaas. Kami tetap percaya bahawa testimoni yang paling mengyakinkan adalah testimoni daripada diri anda, sebab itulah kami sudi tawarkan "Money Back Guarantee". Tak cuba, tak tahu.

Terjamin

kepuasan

 

Mereka Akan Berhutang Budi Kepada Anda...

Tekanan Darah Tinggi sudah menjadi satu masalah kesihatan berleluasa yang sedang mengancam ramai orang. Hampir setiap orang mempunyai sekurang-kurangnya seorang ahli keluarga, saudara atau kawan rapat yang telah menghidap masalah tekanan darah tinggi. Kemungkinan terdapat kawan yang baru diberitahu dia telah hidap masalah tekanan darah tinggi dan dia tengah risau tentang penyakit ini. Tambahan lagi pesakit biasanya tidak suka bagitahu orang lain tentang masalah kesihatan diri sendiri.

Jadi, sila bantu kawan-kawan sebegini dengan mengkongsikan maklumat yang terdapat dalam laman web ini melalui Facebook atau Twitter! Anda mungkin dapat membantu seseorang dengan satu Klik! pada butang berikut...

Share |
 

 

 

Yang Benar,

Muhammad Harizi bin Jasni

Managing Director

Mineralcas Alkalainaas Enterprise