Navigation


Amaran!!! JANGAN URUT!!!

Perhatian! Jika anda rasa sakit yang pelik kat buku lali atau ibu jari tapak kaki yang berlarutan berhari-hari, jangan pergi urut!!! Kalau ia adalah serangan Gout, urutan tu hanya akan menjadikan keadaan lebih serius!

Tidak Tahan Kesakitan Daripada Gout?


Anda Berani Makan Makanan Lazat Berikut?

Rendang

Udang

Ketam

Kerang


 

Jangan Menjadikan Gout Ini Masalah yang Kompleks!

Memulihkan Gout adalah SANGAT MUDAH! Jika anda faham tentang akar umbi penyakit ini. Penyakit Gout ini hanya berasal daripada Satu dan HANYA SATU sebab, iaitu Uric Acid Tinggi! Salah satu cara yang paling berkesan dalam menyingkirkan Uric Acid di dalam badan adalah dengan meminum Air Beralkali Ionik yang mempunyai nilai pH tinggi yang boleh meneutralkan pelbagai jenis asid di dalam badan anda, termasuk Uric Acid yang menyebabkan Gout.

Ramai Pesakit Gout cuba sedaya upaya untuk mengawal cara pemakanan harian mereka demi mengelakkan Serangan Gout yang Sungguh Menyakitkan! Ini tak boleh makan, itu tak boleh makan. Ini hanya akan menimbulkan tekanan jiwa dan mental yang meletihkan. Adakah anda perlu hidup begitu SUSAH? Ini adalah fakta yang sangat ringkas dan jelas, 70% daripada badan anda adalah terdiri daripada AIR! Anda membazirkan banyak masa belajar apa makanan yang tak boleh makan tetapi pernahkah anda meluangkan sedikit masa untuk belajar air apa yang patut dielakkan?

Anda mungkin tahu bahawa terdapat pelbagai jenis air yang terdapat di pasaran seperti Air Mineral Water, Air Suling, Air R.O., Air Energy, dan macam-macam lagi... Tetapi, adakan anda ketahui yang mana satunya adalah Berasid (TERUK untuk Gout), Neutral atau Beralkali? Air bukannya sekadar H2O sahaja... Khasnya dalam keadaan anda sekarang, anda memang perlu minum banyak Air Beralkali Ionik untuk mengneutralkan bahan-bahan toksik berasid (khasnya Uric Acid) yand terdapat di dalam badan anda.

 

Hakikatnya... Anda rasa Pakar XYZ akan rekomenkan cara (jika dia tahu) yang boleh sembuhkan sakit Gout anda? Tentunya TIDAK! Dia akan hilang satu "sumber pendapatan" jika dia tolong anda telah membasmi masalah Gout. Ini adalah kerana jika anda tidak sakit, anda tidak perlu beli ubat dan dia tidak dapat mengaut keuntungan daripada anda lagi. Logik?

Adakah anda tahu siapa merupakan doktor yang paling 'best' di dunia? ANDA! Anda cuma perlu membuka minda anda untuk belajar lebih banyak dan bukannya percaya habis-habis apa yang pakar-pakar cakap. Beberapa tahun belajar di Fakulti Perubatan tidak mengkurniakan mereka kuasa untuk mengawal kesihatan dan hidup anda. Ia merupakan badan anda, patut anda yang buat keputusan...

Peringkat-peringkat Perkembangan Gout Yang Sungguh Menyedihkan...

 

Penyelesaiannya Adalah...

MZZ Yuneezon (Harga Pasaran: RM180)

HabisStok

  • MZZ Yuneezon (Sebelum ini digelar Mutiara ZamZam) merupakan ekstrak daripada Mutiara Okinawa Jepun yang telah diproses dengan Bio-Teknologi Nano Jepun.

Peringatan Penting:

MZZ Yuneezon bukan Ubat!

100% Semulajadi

 

Demo Yang Menakjubkan! Apakah pH Air Minuman Anda?

Bahagian 1 - Perbandingan pH bagi Pelbagai Jenis Air Minuman

Bahagian 2 - Bagaimana Air MZZ Yuneezon Meneutralkan Asid dengan Cepat

_________________________

Pengumuman Khas! (28/01/2010)

Stok MZZ Yuneezon yang kami ada telahpun habis dijual dan malangnya pembekal kami di Jepun juga menghadapi masalah penghasilan akibat daripada perubahan cuaca global yang menjejas pertumbuhan Mutiara Okinawa yang merupakan unsur utama MZZ Yuneezon. Dengan dukacianya kami memaklumkan bahawa bekalan MZZ Yuneezon hanya boleh diperolehi selepas 6 Bulan kemudian... Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan.