Pesanan Melalui Kad Kredit

Sila buat bayaran RM69 melalui PayPal link berikut. PayPal adalah Pemproses Bayaran online yang terunggul dan selamat di dunia.

PayPal

Untuk mengelakkan pengguna kad kredit palsu, PayPal mewajibkan setiap pengguna perkhidmatan ini untuk daftarkan satu akaun (percuma).

Sila ingat atau simpan kata laluan Paypal anda kerana anda turut boleh guna akaun tersebut untuk pembelian online di eBay, Amazon, dan banyak lagi perkhidmatan online pada masa depan.

Perkembangan terbaru di Malaysia adalah kini Maxis telahpun berkerjasama dengan PayPal untuk mengusahakan pembayaran melalui telefon bimbit.

Segala maklumat peribadi anda adalah terlindung dan selamat apabila anda berusan melalui Paypal.

kencing manis

Sekarang, sila teruskan pesanan buku "Punca Sebenar Kencing Manis Type 2" anda dengan klik pada butang "Buy Now" di bawah. Anda akan dibawa ke laman web PayPal untuk lengkapkan pembayaran melalui kad kredit.

Selepas bayaran kad kredit berjaya, anda akan dibawa ke satu laman peribadi di mana anda boleh muat turan buku digital tersebut serta merta.

Pihak kami akan terima satu e-mail pengesahan pesanan daripada Paypal yang mengandungi alamat e-mail anda sebaik sahaja bayaran itu berjaya.

Selepas mengenalpasti, pegawai Customer Service kami akan hantar satu e-mail yang mengandungi buku digital "Kebenaran Gout TERBONGKAR" kepada anda pada masa yang paling singkat. Jadi, pastikan anda masukan alamat e-mail anda dengan betul.

Sila teruskan dengan klik pada butang di bawah...

 

gthead

Sila bagi diri anda satu peluang untuk mencuba cara penyembuhan semula jadi yang dicadangkan dalam buku tersebut. Anda pasti akan rasa lebih yakin bahawa anda boleh membasmikan masalah Kencing Manis ini selepas anda ketahui akar umbi sebenarnya.

Kami berjanji anda boleh menjimatkan puluhan ribu ringgit yang mungkin anda perlu belanjakan untuk membeli ubat, suntikan atau pembedahan yang mahal pada masa depan. Apa yang penting adalah apa yang anda bakal ketahui boleh menjimatkan masa anda mencari-cari jawapan atau penyelesaian.

Kami amat yakin bahawa anda boleh memperbaiki keadaan kencing manis anda secara semula jadi dan senang tanpa sebarang kesan sampingan. Penyembuhan buat selama-lamanya...

Selepas 60 hari memulakan kaedah yang dicadangkan dalam buku ini, jika bacaan glukosa dalam darah anda tidak turun atau anda tidak rasa lebih sihat, sila bagitahu pihak kami dan kami akan pulangkan bayaran anda dengan segera. Selepas itu, anda boleh pilih sama ada simpan rahsia saya yang bernilai RM228 itu atau padamkannya.

Pihak kami tanggung semua risiko kerugian wang anda. Jadi, anda tiada apa-apa untuk risau lagi.

gout guarantee

gt1

 

Sekiranya anda terdapat sebarang kesulitan untuk lengkapkan pesanan tersebut, sila hubungi kami dengan menghantar e-mail ke:

alkapren@live.com

Sekian, terima kasih!

 

Yang Benar,

Tok Alka