"Jangan Salahkan GULA Lagi!"

"Kencing Manis (Jenis 2) BUKAN Disebabkan oleh Pengambilan Gula atau Karbohidrat yang Lebih! Ia juga BUKAN Berpunca Daripada Kekurangan Insulin!"

 

Selama ini kita kerap dengar pesakit kencing manis kata bahawa doktor nasihat mereka supaya kurangkan makanan manis, elakkan daripada makan nasi atau makanan yang berkarbohidrat tinggi.

Ramai yang mengikut arahan tersebut 100%! Tetapi keadaan badan pesakit tersebut tidak nampaknya bertambah baik. Malahan, badan pesakit cuma menjadi semakin kurus dan dia menjadi samakin letih dan lemah, dari segi fizikal dan mental.

Apabila keadaan menjadi semakin teruk di mana fungsi organ-organ seperti buah pinggang dan mata menjadi semakin merosot, emosi pesakit akan mula tukar menjadi panas baran dan kerap rasa sedih. Sila bersabar dan cuba fahami dan rasai perasaan mereka. Perubahan emosi atau personaliti pesakit adalah tanda-tanda dia sudah mula putus asa dan masa ini merupakan cabaran yang paling susah bagi keluarga pesakit.

 

Kisah Hidup Pesakit Kencing Manis Di Klinik ABC...

Pesakit Kencing Manis:

"Dok, kenapa bacaan glukosa dalam darah saya masih tinggi walaupun walaupun saya jaga permakanan saya dan sudah habis makan ubat-ubat yang Dok bagi tu?"
Dok:
"Ohhh... Anda perlu faham bahawa kencing manis ini tidak boleh disembuhkan dan ia merupakan suatu penyakit yang anda terpaksa hidup bersama buat selama-lamanya. Ubat-ubat yang saya bagi tu cuma untuk mengawal keadaan anda sahaja."
Pesakit Kencing Manis:
"Maksud Dok adalah saya terpaksa jumpa Dok setiap bulan untuk mendapatkan ubat-ubat pengawal tu?"
Dok:
"Yah betul. Anda mesti datang ke sini untuk uji bacaan gula darah anda dan ambil ubat anda"
Pesakit Kencing Manis:
"Apa!? Maksudnya setiap bulan saya terpaksa datang untuk dapatkan ubat atau suntikan yang mahal tu sungguhpun ia terbukti tidak boleh menyembuhkan masalah kencing manis saya?"
Dok:
"Mmm... Nampaknya ia merupakan satu-satunya pilihan yang ada pada kamu."
Pesakit Kencing Manis:
"... ... ..."

 

Hakikatnya... Anda rasa Dok dan pakar-pakar lain akan mencadangkan cara (jika dia tahu) yang boleh sembuhkan penyakit kencing manis anda? Mungkin ada segolongan kecil pakar yang betul-betul ikhlas akan cuba cari penyelesaian untuk masalah anda, khasnya kalau dia sendiri atau saudara dia yang sedang mengalami masalah yang sama.

Malangnya, bukan senang untuk bertemu dengan Dok yang betul-betul mengambil berat tentang masalah anda. Ini adalah hakikat hidup, mereka memang tiada masa untuk kaji secara mendalam tentang penyakit ini. Kerja mereka adalah ikut 'standard prosedure' yang dipelajari di universiti bertahun-tahun lepas. Penyakit 'A', guna Ubat 'A'. Penyakit 'B', guna Ubat 'B'. Jari kaki sudah dijangkiti dan rosak, potong! Jangkitan merebak lagi, potong lebih lagi!

Saya bukan hendak kutuk pihak tertentu, tetapi anda tengok sendiri apa yang jelas. Mereka untung berpuluh-puluh atau ratusan ringgit dalam masa beberapa minit saja dengan ulangi benda yang lebih kurang sama. Mereka tinggalkan pejabat dengan kereta mewah balik ke rumah besar mereka, manakala anda perlu merangkak masuk dan keluar dengan dompet yang sakitdan harapan yang kosong.

"Insanity: Doing the same thing over and over again and expecting different results." - Albert Einstein

 

Pernahkah Doktor Anda Ceritakan Ini Kepada Anda?

Peringkat - peringkat Perkembangan Kencing Manis yang Sungguh Menyedihkan!

Peringkat Pertama: Darah Yang Pekat dan Gelap

Kandungan gula dan toksik yang semakin meningkat di dalam darah akan menyebabkan sel-sel darah merah melekat bersama dan menjadi gelap dan lekit yang menghalang pengaliran darah yang lancar.


Gout Thick Blood

Peringkat Ke-2: Kerap Rasa Panas dan Dahaga

Kepekatan gula yang semakin bertambah di dalam darah akan meningkatkan tekanan osmosis darah dan menyebabkan air 'diserap' keluar daripada sel-sel badan. Sel-sel yang menjadi semakin layu inilah yang menghantar signal dahaga kepada otak untuk meminta bekalan air.


diabetis

Peringkat Ke-3: Kerap Rasa Letih dan Mengantuk

Darah yang telah menjadi pekat dan mengalir dengan perlahan tidak boleh mengangkut oksigen dan nutrien ke seluruh badan dengan efektif. Apabila otak anda tidak terima bekalan oksigen yang mencukupi, anda akan kerap rasa letih dan mengantuk. Kualiti tidur anda turut terganggu. Tidur 8 atau 9 jam satu hari (lebih daripada cukup), tetapi masih senang rasa letih dan ngantuk, khasnya pada waktu petang.

Gout Tired Sleepy

Peringkat Ke-4: Lemah Tenaga Batin atau Mati Pucuk. Persembahan Tidak Tahan Lama

Tidak kira lelaki atau perempuan, masalah kencing manis akan mengganggu sistem hormon dan pengaliran darah badan anda dan menjejas nafsu seks anda.

Gout Erectile Dysfunction

Peringkat Ke-5: Tompok atau Bintik Mula Muncul Pada Kulit, Rasa Gatal atau Kebas-kebas

Ini merupakan tanda sel-sel badan mula merosot akibat daripada kekurangan bekalan sumber tenaga, iaitu glukosa yang terapung di dalam saluran darah kerana tidak dapat masuk ke dalam sel. Kandungan gula yang terlalu pekat dalam darah akan menyebabkan kesesakan pengaliran darah yang akhirnya mengeras menjadi gumpalan yang muncul dalam bentuk tompok-tompok.

diabetes 2

Peringkat Ke-6: Bahagian Kulit, khasnya pada Kaki Mula Mati dan Menjadi Hitam dan Gelap.

Pengerasan darah pada tompok-tompok tadi menyekat bekalan oksigen dan nutrien kepada sel-sel kulit. Sel-sel kulit akan mula mati dan keadaan akan bertambah semakin cepat.

hiperglisemia

Peringkat Ke-7: Gangrene Bernanah Mulu Muncul di Hujung Jari Kaki

Jari-jari kaki merupakan bahagian yang paling jauh daripada jantung, darah yang sampai dekat sana sudah pun kehilangan daya tolakan. Tambahan lagi darah bergula yang pekat. Makanan dan oksigen tidak dapat sampai dan sisa toksik tidak dapat diangkut keluar, keadaan yang 'perfect' untuk pertumbuhan bakteria. Ini adalah kerana sel darah putih yang bertugas untuk bunuh bakteria tidak dapat sampai ke tempat dijangkit. Tentera bakteria boleh merebak dalam masa sangat singkat...

daibetis

Peringkat Ke-8: Jakitan Gangrene Merebak, Bakteria Sudah Makan Daging Sampai Tulang Terdedah!

Jangkitan bakteria yang tidak terkawal, penyelesaian (sementara) adalah... Potong! Mula-mula potong tapak kaki dulu. Kalau jangkitan masih merebak naik, potong betis, kemudian paha...

diabetes type 2

Peringkat Ke-9: Penglihatan Menjadi Semakin Kabur

Kapilari yang terdapat pada mata adalah yang paling halus, apabila pengaliran darah (yang pekat) terjejas. Sel-sel mata akan semakin merosot dan akhirnya menjadi katarak atau... Buta!

mata kabur

Peringkat Ke-10: Masalah Buah Pinggang, Pertumbuhan Batu Karang, Tekanan Darah Tinggi, dan lain-lain Penyakit Sekunder.

Buah pinggang menjadi semaking lemah kerana beban yang semakin bertambah. Bukan sahaja ia perlu menanggung penapisan glukosa yang banyak, ia juga perlu berkerja keras untuk menyingkirkan sisa-sima kimia yang berasal daripada ubat-ubat yang anda makan itu.

Gout Kidney Failed

Peringkat Kesembilan: Peringkat Terakhir?

Pergi ke hospital dan lihat dengan mata sendiri, bagaimana nyawa mangsa-mangsa kencing manis berakhir... Sungguh menyedihkan!

Gout Game Over

Peringkat perkembangan Kencing Manis (Jenis 2) memang boleh dijangka! Selepas anda ketahui Punca Sebenarnya... Anda akan faham bagaimana semua itu terjadi.

Jika perkembangan Kencing Manis ini boleh dijangka, maksudnya memang terdapat aatu Akar Umbi yang boleh dikenalpasti dan dimusnahkan.

Maksudnya...

Kencing Manis (Jenis 2)

Boleh Disembuhkan!!!

Semakin Awal Anda Mengambil Tindakan, Semakin Cepat Ia Disembuhkan. Jangan Tangguhkan Sampai Peringkat Yang Terakhir, Masa Itu Memang Terlambat Sudah...

___________________________________________________________

Bagaimana Kencing Manis (Jenis 2) Terjadi?

Sila fahami bahawa terdapat 2 jenis penyakit kencing manis, iaitu Diabetes Type 1 dan Diabetes Type 2. Antara semua pesakit kencing manis, yang menghidap Kencing Manis Jenis 1 cuma terdiri daripada lebih kurang 5%, manakala 95% adalah mangsa yang menghidap Kencing Manis Jenis 2.

Kencing Manis Jenis 1 adalah berpunca daripada masalah genetik di mana seseorang itu memang dilahir dengan pankreas yang tidak boleh menghasilkan insulin yang mencukupi untuk membantu penggunaan glukosa. Kencing Manis Jenis 1 biasanya boleh dikesan pada bayi atau budak yang muda.

Kencing Manis Jenis 2 pula adalah jenis kencing manis yang kerap kita jumpa. Ia biasanya berlaku pada orang dewasa yang berumur 40 ke atas. Tetapi, kajian statistik terbaru menunjukkan penyakit ini menunjukkan trend yang cenderung ke arah golongan umur yang lebih muda. Kini, terdapat ramai orang berumur sekitar 30-an sudahpun menunjukkan bacaan glukosa darah yang tinggi.

Berlainan daripada Kencing Manis Jenis 1, saintis atau para pakar perubatan masih tidak tahu punca sebenar yang menyebabkan penyakit Kencing Manis Jenis 2. Apa yang mereka mengenalpasti sekarang adalah bahawa Kencing Manis Jenis 2 adalah disebabkan oleh masalah Rintangan Insulin.

Apa itu Rintangan Insulin? Sila tengok video ilustrasi di bawah sebelum saya terangkan dengan lebih lanjut.

Rintangan Insulin adalah satu keadaan di mana insulin tidak dapat berpaut dengan reseptor pada permukaan membran sel untuk membuka laluan (Glucose Channel) yang membenarkan glukosa diangkut ke dalam sel untuk digunakan.

diabetes

Rajah di atas menunjukkan keadaan operasi insulin yang normal bagi orang yang sihat. Selepas kita makan, kandungan gula di dalam darah akan meningkat dan apabila badan mengesan peningkatan ini, ia akan mengarah pankreas untuk merembeskan lebih banyak insulin untuk menghantar bekalan glukosa yang datang tiba-tiba ini ke dalam sel-sel badan untuk menghasilkan tenaga atau disimpan dalam sel adipos dalam bentuk lemak.

Diabetes type 2

Rintangan Insulin terjadi apabila struktur membran sel yang telah dirosakkan dan ini menyebabkan resepto insulin menjadi kurang sensitif terhadapa insulin. Insulin tidak boleh merangsangkan pembukaan Laluan Glukosa lagi. Glukosa yang tidak dapat masuk ke dalam sel untuk digunakan akan dilantun balik ke dalam saluran darah dan menyebabkan kepekatan gula dalam darah meningkat dan akhirnya menyebabkan Kencing Manis... Jenis 2!

Adakah Itu Salah Gula/Glukosa?

___________________________________________________________

Masalah Perubatan Moden

Setakat ini, tiada sebarang ubat yang boleh menyembuhkan penyakit kencing manis ini! Hakikatnya, ubat yang boleh menyembuhkan penyakit Kencing Manis Jenis TIDAK akan wujud! Ini adalah kerana para saintis dan pakar perubatan masih menuju pada arah yang sama! Mereka masih melihat masalah ini dari sudut fikiran yang sama seperti 50 tahun yang lepas.

Ubat! Ubat! Ubat!

Mereka lebih fokus pada mencipta Ubat daripada mencari punca sebenar penyakit ini. Anda tahukah siapa yang merupakan penaja utama semua 'kajian' saintifik mengenai pelbagai penyakit? Syarikat Membuat Ubat yang kaya-raya itu!

Berikut adalah senarai ubat-ubat yang biasanya dibagi kepada pesakit Kencing Manis Jenis 2:

Metformin - Ubat ini mengandungi Biguanid yang mengurangkan penghasilan glukosa dalam hati dan menjadikan tisu sensitif terhadap insulin.

Sulfonilurea - Ubat ini merangsang (paksa) pankreas untuk menghasilkan lebih banyak insulin.

Thiazolidinedion - Ubat ini meningkatkan sensitiviti insulin.

Alfa-glukosaidase - Ubat ini merencatkan penyerapan glukosa dalam usus kecil.

Suntikan Insulin - Menambah bekalan insulin dalam darah dengan harapan supaya lebih banyak glukosa akan dipaksa masuk ke dalam sel-sel melalui Laluan Glukosa yang masih berfungsi.

Anda rasa mana satu antara ubat-ubat ini adalah semula jadi? TIADA satu pun! Ubat perangsang pankreas cuma memaksa ia berkerja O.T. untuk menghasilkan insulin yang lebih banyak! Begitu juga dengan ubat yang cuba meningkatkan sensitivi reseptor insulin pada membran sel. Cuba bayangkan apa yang akan terjadi apabila anda paksa satu kuda lari berterusan tanpa berhenti atau rehat?

Semua ubat tersebut target pada pengurangan glukosa dalam darah. Tiada satu pun yang cuba untuk mengatasi punca sebenar rintangan insulin!

Jika Anda Menanya Soalan yang Salah, Anda Akan Dapat Jawapan yang Salah!

___________________________________________________________

Apakah Punca Sebenar Kencing Manis (Jenis 2) dan Apakah Cara Untuk Menghapuskannya?

Lihat semula pada rajah sebelum ini, adakah bentuk glukosa dan insulin berubah selepas seseorang itu mendapat Diabetis Jenis 2? Tidak! Apa yang berubah adalah struktur membran sel badan di mana terletaknya reseptor insulin. Berikut adalah apa yang terjadi pada sel-sel badan pesakit Kencing Manis Jenis 2...

diabetes

Jadi, penyelesai untuk masalah kencing manis adalah SANGAT MUDAH! Fokusnya adalah bagaimana memulihkan keadaan sel-sel kepada struktur yang sihat seperti yang terdapat pada bahagian kiri. Bagaimana?

Sebelum saya membongkarkan cara penyelesaian semula jadi tanpa sebarang ubat kimia atau herba-herba (yang tidak ketahui fungsi sebenarnya). Anda mesti perlu memahami apakah Agen Perosak (bintik-bintik merah dalam rajah di atas).

Penerangan mengenai Agen Perosak dan cara penghapusannya memerlukan penjelasan yang lebih meneliti dan ilustrasi gambaran dengan rajah-rajah dan ia tidak boleh dimuatkan dalam laman web yang ringkas ini. Jadi, saya terpaksa mengupah editor dan pakar I.T. untuk menghasilkan satu buku elektronik yang merangkumi semua penerangan teliti tersebut. Selepas usaha pelbagai pihak selama beberapa bulan, akhirnya buku digital berikut berjaya diterbitkan...

diabetis

Maklumat yang terkandung di dalam buku tersebut adalah sesuatu yang tidak pernah diberitahu oleh doktor-doktor biasa. Ia juga BUKAN buku yang merepek tentang macam-macam herba atau rawatan homeopati yang anda jumpa merata-rata di Internet.

Buku ini menerangkan fakta sains ringkas yang boleh menerangkan akar umbi Rintangan Insulin dan bagaimana ia boleh disembuhkan dengan konsep sains yang ringkas juga. Semuanya adalah logik dan rasional. Ia tidak mengandungi sebarang testimoni-testimoni yang mengelirukan.

Untuk pengetahuan anda, salinan original buku ini adalah dalam bahasa Inggeris dan ianya dijual di Internet pada harga USD$57.

Memandangkan proses penghasilan buku tersebut melibatkan kos yang tinggi, saya perlu mengupah penterjemah yang fasih bahasa dan sains, pereka grafiks dan laman web, menyewa Server yang membolehkan anda baca maklumat di sini dan sebagainya.

Pada awalnya, pasukan penerbitan ingin tetapkan harga buku versi Bahasa ini pada USD$69 (~ RM227.70) atas sebab kos penghasilan yang lebih tinggi.

Selepas perbincangan dan memahami perbezaan ekonomi di antara Barat dengan Asia Tenggara. Kami akhirnya bersetuju untuk bagi tawaran khas buku ini pada...

2

diabetis

Harga Pasaran : RM 228
Tawaran 1 Kali : RM 69

Tawaran Sangat Terhad! Memandangkan buku ini mengandungi maklumat yang amat terpelihara. Tawaran khas ini akan ditarik balik pada bila-bila masa sahaja tanpa notis.

1

NOTA: "Punca Sebenar Kencing Manis Type 2" adalah satu buku elektronik (e-book) yang boleh dimuat turun (download). Tiada sebarang produk fizikal yang akan dikirim atau pos kepada anda. Selepas anda buat bayaran (kad kredit Sahaja), anda akan dibawa ke satu laman terlindung untuk memuat turun fail digital tersebut SERTA-MERTA. Fail berada dalam format PDF yang boleh dibaca dengan progam Adobe PDF Reader pada Mac atau PC.

Soalan Mengenai Kencing Manis yang Mungkin Dok atau Pakar pun Tidak Boleh Jawap...

Cuba tanya persoalan berikut kepada Dok yang dihormati, anda boleh tahu tahap professionalisme mereka dengan memperhatikan berapa mantap cara mereka menjawab soalan tersebut.

Gout Allopurinol

Apakah faktor yang menyebabkan perubahan struktur sel yang merencatkan fungsi reseptor insulin untuk berpaut dengan insulin dan buka Laluan Glukosa?

 

Gout Allopurinol

Adakah penyakit Kencing Manis ini merupakan tanda permulaan bagi penyakit moden yang lain?

 

Gout Allopurinol

Kenapa kita jarang dengar orang mati disebabkan oleh kencing manis pada zaman dahulu, tetapi kini ia sudah menjadi sesuatu yang normal dan biasa didengar? Bukankah teknologi perubatan sudah menjadi semakin canggih dan... mahal?

 

Gout Allopurinol

Kenapa darah pesakit kencing manis biasanya berwarna gelap, lekit dan mengalir dengan perlahan? Adakah ia berkaitan penyakit yang lain?

 

Gout Allopurinol

Bagaimana Hiperglisemia (kandungan gula darah yang tinggi) menyebabkan kerosakan buah pinggang, mata buta, dan gangrene pada kaki?

 

Gout Allopurinol

Mengapakah pesakit Kencing Manis sentiasa mudah berasa letih atau mengantuk dan kualiti tidur yang tidak bagus?

 

Gout Allopurinol
Mengapakah Kencing Manis kerap diikuti oleh masalah Tekanan Darah Tinggi dan Obesiti?

Jawapan untuk SEMUA soalan di atas terdapat di dalam buku ini! Kandungan buku ini disusun dengan cara yang unik, iaitu setiap bab akan bermula dengan satu atau lebih soalan yang berkaitan dan diikuti oleh jawapan bersama penerangan teliti yang senang difahami.

Ia bukan macam buku teks yang boring. Cara persembahan buku ini sudahpun dikaji mengikut cara minda kita berfikir. Kita lebih senang fokus kepada perkara yang berkait rapat dengan kita sendiri dan keinginan untuk mencari jawapan adalah satu dorongan yang membantu pemahaman sesuatu topik.

Segala penerangan adalah diikut bersama rajah atau gambar ilustrasi untuk membantu anda memahami musuh Kencing Manis ini dengan lebih jelas. Untuk tangkap dan basmi musuh anda, anda perlu tahu di mana ia berada dulu. Buku ini mengajar anda bagaimana sasar dan tembak punca Kencing Manis (Jenis 2) itu, dan BUKANnya main tembak buta-buta dengan mencuba macam-macam ubat atau herba.

Bahagian Satu buku ini memberi satu gambaran yang jelas mengenai penyakit Kencing Manis yang berpunca daripada Rintangan Insulin ini dan membongkarkan bagaimana perubahan keadaan dalaman badan merosakkan struktur membran sel. Setelah anda tahu jejak musuh anda (punca rintangan insulin), anda akan tahu bagaimana mengatasinya.

diabetes

 

diabetis

 

diabetes

 

kencing manis

 

diabetes

 

diabetes

 

Bahagian Dua buku ini membongkarkan satu teknologi moden yang boleh membasmikan punca sebenar yang menyebabkan Rintangan Insulin. Anda akan yakin pada keberkesanan teknologi ini selepas anda faham tentang fakta-fakta yang logik berkenaan teknologi ini dan punca Rintangan Insulin.

 

alkali ionik

Rasanya saya sudah pun membongkar lebih daripada apa yang patut. Hakikatnya, buku seperti ini hanya boleh wujud dalam bentuk digital, ia tidak mungkin dijumpai di mana kedai buku. Ini adalah kerana ia mengandungi maklumat yang tidak ditapis oleh pihak-pihak tertentu. Khasnya di sebuah negara yang transparensinya diragu-ragukan.

Apa yang saya bongkarkan di sini atau di dalam buku tersebut mungkin telah mencabar pihak-pihak tertentu. Serangan daripada 'hacker' memang sudah dijangka. Pihak kami akan menutup laman web ini pada bila-bila masa demi keselamatan maklumat yang terkandung dalam buku tersebut. Jadi, sila ambil kesempatan ini sementara laman web ini masih terbuka untuk pembaca di Malaysia.

Secara purata, setiap pesakit kencing manis membelanjakan antara RM1,000 hingga RM5,000 atau lebih setahun untuk dengar nasihat yang sama daripada Dok mereka dan dapatkan ubat-ubat yang kosnya beberapa ringgit sahaja.

Apa Yang Doktor Anda Tidak Tahu Tentang Rintangan Insulin Mungkin Membunuh Anda...

Anda boleh pilih untuk terus bayar ratusan atau ribuan ringgit untuk mendapatkan nasihat yang SAMA daripada orang yang SAMA dan mengharapkan keputusan yang lain. ATAU anda boleh pilih untuk mengetahui kebenaran penyakit yang menyeksakan tu dan ikut satu arah yang terbukti berkesan untuk menghapuskan punca sebenar Rintangan Insulin. Pelaburan anda pada hari ini adalah hanya RM69 sahaja! Jangan tangguhkan sampai peringkat berikut, masa itu memang terlambat sudah...

kencing manis

 

gthead

Sila bagi diri anda satu peluang untuk mencuba cara penyembuhan semula jadi yang dicadangkan. Anda pasti akan rasa lebih yakin bahawa anda boleh membasmikan masalah Kencing Manis ini selepas anda ketahui akar umbi sebenarnya.

Kami berjanji anda boleh menjimatkan puluhan ribu ringgit yang mungkin anda perlu belanjakan untuk membeli ubat, suntikan atau pembedahan yang mahal pada masa depan. Apa yang penting adalah apa yang anda bakal ketahui boleh menjimatkan masa anda mencari-cari jawapan atau penyelesaian.

Kami amat yakin bahawa anda boleh memperbaiki keadaan kencing manis anda secara semula jadi dan senang tanpa sebarang kesan sampingan. Penyembuhan buat selama-lamanya...

Selepas 60 hari memulakan kaedah yang dicadangkan dalam buku ini, jika bacaan glukosa dalam darah anda tidak turun atau anda tidak rasa lebih sihat, sila bagitahu pihak kami dan kami akan pulangkan bayaran anda dengan segera. Selepas itu, anda boleh pilih sama ada simpan rahsia saya yang bernilai RM228 itu atau padamkannya.

Pihak kami tanggung semua risiko kerugian wang anda. Jadi, anda tiada apa-apa untuk risau lagi.

gout guarantee

gt1

 

Dapat Sekarang

 

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk baca sampai di sini. Pertemuan ini mungkin adalah sejenis takdir yang dikurniakan. Dengan hati yang ikhlas, saya berharap anda dan keluarga anda akan sentiasa hidup dalam keadaan yang sihat dan sejahtera. Tiada apa yang lebih penting daripada keluarga yang disayangi.

 

Yang Benar,

Tok Alka

Singapore

P.S. Jangan tangguhkan lagi. Kegagalan untuk mengambil tindakan pada peringkat awal cuma akan menyusahkan proses penyembuhan pada masa depan. Cuba bayangkan betapa bagusnya kualiti kehidupan anda dan keluarga anda selepas anda menghapuskan masalah kencing manis ini buat selama-lamanya.

P.P.S. Kami akan naikkan harga buku digital ini pada bila-bila masa sahaja atas sebab-sebab tertentu yang tidak boleh dielakkan. Saya amat berharap anda boleh mengambil kesempatan ini. Anda tidak akan jumpa kaedah seperti ini di mana-mana tempat lain. Ia mungkin ditarik keluar dari pasaran Malaysia sekiranya ia terdedah kepada sebarang ancaman hak intelek.

Jika anda meragu-ragu kenapa saya kongsi semua ini. Ini adalah kerana saya mahu sebarkan apa yang saya tahu tentang penyakit ini dan cara penyembuhan yang 100% berkesan kepada sebanyak pesakit kencing mansi yang boleh. Saya tiada masa untuk terbang ke sana untuk terbang ke sana untuk jumpa pesakit gout satu per satu. Buku digital ini merupakan satu-satunya cara yang paling berkesan untuk menyampaikan kebenaran kepada anda.

Saya rasa sangat gembira setiap kali saya dengar kisah atau testimoni daripada kawan-kawan yang berjaya dalam menghapuskan masalah kencing manis mereka. Saya amat berharap anda merupakan akan menjadi salah seorang daripada mereka yang berjaya.

Dapat Sekarang